La numai 31 de ani, un cântăreț celebru a primit un diagnostic cumplit. Viața sa înseamnă pungi de medicamente și nicio garanție

Aaron Carter sufera de schizofrenie

Cântărețul Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter, care a făcut parte din trupa Backstreet Boys, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu personalitate multiplă, schizofrenie și anxietate acută. În plus, este și maniac depresiv, a recunoscut el.

A ajuns să ia zilnic câte o mână de pastile, printre care Xanax, a povestit el.

Într-o emisiune recentă, vedeta a venit cu punga de pastile. 'Aceasta este realitatea mea… Nu am nimic de ascuns', a spus el.

Mama sa e dependentă de alcool, cu un picior în groapă

Mare parte din problemele sale se trag din copilărie, din familie. Mama sa e dependentă de alcool și artistul își pune serios problema să o elimine total din viața sa, depășit fiind de toate situațiile în care a ajuns să fie pus.

'Începe să bea de la 5 dimineața, când se trezește. Atunci bea o sticlă întreagă de votcă. Sunt singurul care merge să o viziteze pe mama', povestește Carter.

Artistul a mai spus că niciodată în viața lui nu a văzut ceva mai toxic, un comportament mai nesănătos. Practic, acolo e vorba despre un iad.

Pe bună dreptate, Aaron Carter crede că mama sa va sfârși într-o zi din cauza dependenței sale.

În trecut, Aaron Carter a fost și el dependent de droguri. În plus, într-o vreme era anorexic, devenind pur și simplu o umbră.

Vezi și Un cântăreț celebru și bisexual așteaptă primul său copil. Urmează și nunta

Citește și: