Ce-a pățit un tânăr care nu a mâncat deloc fructe și legume în ultimii 10 ani. A trăit cu cartiofi prăjiți și cârnați

a orbit pentru ca nu a mancat fructe si legume timp de 10 ani

Un adolescent de 19 ani, din Bristol, Marea Britanie, a orbit și surzit, din cauza unor carențe de vitamine. În ultimii 10 ani, meniul lui consta doar în chipsuri și carne procesată.

În fiecare seară, la cină, băiatul mânca doar chipsuri sau cartofi prăjiți. De-a lungul zilei se hrănea tot cu chipsuri, cârnați prăjiți și, ocazional, câte un sandviș cu șuncă.

În ultimii 10 ani, acesta nu mâncase niciun fruct și nicio legumă, ajungând să sufere de o gravă deficiență de Vitamina 12, cupru, seleniu și Vitamina D.

Văzând că vederea e din ce în ce mai proastă, s-a dus de mai multe ori la medic, dar niciunul nu și-a dat seama de cauze.

Prima dată când și-a dat seama că vederea îl lasă a fost la 14 ani. În decurs de 3 ani, ți-a pierdut complet vederea. A fost nevoit să se lase inclusiv de facultate. Practic, este complet orb de la vârsta de 17 ani.

Medicii au început să bănuiască faptul că de vină ar putea fi carențele de vitamine abia când boala era foarte avansată și nu au mai putut face mare lucru. În plus, avea greutatea și înălțimea normale pentru vârsta sa. S-a descoperit însă că suferea de anemie.

I s-au administrat injecții cu vitamine, dar acestea nu au ajutat. Acum, dat fiind faptul că nici nu vede și nici nu aude, nu ăși poate găsi nici loc de muncă. Mama sa a renunțat și ea la job, purtându-i de grijă 24 de ore din 24.

Vezi și Ce-a pățit o femeie care a încercat o cură de detoxifiere cu lichide. Creierul îi va fi afectat pe viață!

Citește și: