A fost anunțată cauza morții lui Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries. E trist cum s-a stins din viață

cauza mortii lui Dolores O'Riordan

Cântăreața Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, găsită fără viață într-o cameră de hotel la jumătatea lunii ianuarie, ar fi împlinit azi 47 de ani. Chiar în această zi a fost făcut public raportul medicilor legiști, unde se arată cum a murit artista.

Conform acestuia, Dolores, mamă a trei copii, a murit înecată în cadă, intoxicată cu alcool. Potrivit medicilor, nu a fost vorba despre sinucidere, ci despre 'un tragic accident'.

 „Nu există dovezi că a fost altceva decât un accident. Nu a existat o intenție, pare a fi doar un tragic accident”, a declarat joi medicul legist Shirley Radcliffe.

În raport se arată că artista a consumat o cantitate mare de alcool înainte de a muri. Nivelul de alcool din sânge era de patru ori peste limita maximă admisă în cazul unui șofer.

La jumătatea lunii ianuarie, artista a fost găsită moartă într-o camera a unui hotel din Londra. Dolores se afla în capitala britanică pentru o sesiune de înregistrări. Cea care a găasit-o a fost menajera.

În afară de alcool, Dolores consumase și mai multe medicamente care se eliberează doar pe bază de rețetă, cum ar fi anxioliticul lorazepam.

În 2013, Dolores a încercat să se sinucidă prin supradoză de droguri. Ulterior a declarat că suferea de depresie și că a avut o cădere psihică. Artista fusese diagnostică cu tulburare bipolară în mai 2017.

Dolores a declarat în mai multe rânduri că problemele sale emoționale vin de la faptul că a fost abuzată în copilărie.

Vezi și După zile de tăcere, iubitul solistei The Cranberries transmite un mesaj

Citește și: