De data asta chiar a dat-o-n bară! Meghan Markle, gafă vestimentară de proporții! E rușinos, mai ales pentru un membru al familiei regale!

Meghan markle eticheta la vedere

Meghan Markle a devenit, încet – încet, favorita tuturor, cu zâmbetul sincer, manifestările ei de tandrețe care încalcă mereu protocolul regal. Iar faptul că așteaptă un copil pe care toată lumea arde de nerăbdare să-l vadă, date fiind originile ei africane, o face să fie și mai adorată. Însă până și Meghan poate greși. Și de data asta a făcut o eroare majoră.

Când a ajuns în Tonga și a mers pe covorul roșu, la coborârea din avion, toată lumea a putut vedea dezastrul: o etichetă atârna de poalele rochiei sale roșii. Iar cum localnicii o așteptau așezați pe iarbă, de-a lungul covorului roșu, toată lumea a putut vedea eticheta de la numai câțiva centimetri.

Fără să vrea, ducesa în vârstă de 37 de ani a dat astfel mai multe informații decât și-ar fi dorit despre ținuta ei. Astfel, e marca Self Portret, una dintre favoritele ei, și costă 444 de dolari.

Meghan a defilat cu eticheta la vedere cel puțin cinci minute, după care, cel mai probabil, cineva a informat-o, problema fiind remediată.

Voia să o returneze?

Cum pe etichetă scria ”poate fi returnată doar dacă această etichetă rămâne atașată”, grurile rele au spus că, poate, Meghan ar fi vrut să o înapoieze. Greu de crezut, dat fiind faptul că nici ea, nici Harry, nu duc lipsă de bani. În plus, o lume întreagă a văzut-o defilând în această ținută.

Vezi și S-a aflat! Iată când va naște Meghan Markle. Mai repede decât s-a crezut

Citește și:

Loading...