Dacă iubești un bărbat din Gemeni, trebuie să știi la ce să te aștepți de la el. În dragoste, nativii acestei zodii îți oferă numeroase surprize și niciodată nu știi prea multe despre ei!

1. Preferă partenerii bine cunoscuți

Gemenii sunt sociabili și le place să aibă mulți prieteni, să iasă mult în societate și să fie invitați la tot felul de petreceri. Se apropie ușor de oameni, dar nu la fel de ușor de un posibil partener de cuplu. Înainte de a se implica într-o relație intimă, Gemenii trebuie să își studieze și să își cunoască bine partenerii. Nu e o surpriză că mulți nativi ai zodiei își aleg soții sau soțiile dintre colegii de serviciu sau din grupul apropiat de prieteni, după ce mai întâi au o relație de amiciție cu aceștia.

2. Rațiunea primează

Nativii Gemeni sunt raționali în dragoste. Nu își pierd capul prea ușor, pentru că siguranța și confortul lor primează. Vorbesc despre emoțiile și sentimentele lor, fac declarații frumoase când sunt îndrăgostiți, dar dacă nu îi spun niciodată ”te iubesc” partenerului lor, înseamnă că nici nu simt acest lucru.

3. Lângă Gemeni, totul este efemer

Nicio relație intimă nu durează veșnic pentru Gemeni. Ori de câte ori se implică într-o nouă legătură, ei nu pleacă niciodată de la premiza că au făcut o alegere pe viață. În tinerețe, au mai mulți parteneri pentru că le place să exploreze, să cucerească și să fie admirați. Se spune că abia pe la 30 de ani se gândesc cu adevărat la căsătorie, dar numai dacă sunt împinși de la spate.

4. Libertatea este cea mai importantă

În relația de cuplu, Gemenii au nevoie de multă libertate. Dacă sunt îngrădiți sau dacă sunt limitați de gelozia partenerilor, preferă să se despartă, decât să continue o legătură nefericită. Dar, dacă se simt liberi, stimulați și susținuți de persoana iubită, ei vor fi fideli și sinceri.

5. Știu cum să abordeze orice problemă

Punctul forte al nativilor Gemeni în dragoste este capacitatea lor de a comunica deschis și de a-i face pe ceilalți să spună ce au pe suflet. Dacă alte zodii nu știu cum să abordeze o problemă de cuplu, Gemenii sunt capabili să o analizeze la rece, să vorbească detașat despre ea și să găsească și cele mai bune soluții.

sursa foto: 123rf.com