Cicatrici pe degetul arătător

Verifică la colegii din jurul tău câți dintre ei au semne particulare și mici cicatrici pe degetul arătător, mai ales la mâna dreaptă. Vei vedea că cei mai mulți dintre ei trebuie să aibă un semn. Nu e ciudat? Ei bine, statisticile spun că nu. Cum cei mai mulți dintre noi suntem dreptaci și degetul arătător este unul dintre cele mai folosite, atunci majoritatea avem diverse semne de ”bună purtare”.

Fie că ne-am tăiat cu cuțitul, în timp ce curățam niște legume, fie că ne-am zgâriat în ceva dur când meșteream diverse prin casă sau ne-am lovit la degete, aproape toți avem câte un semn la degetul arătător, este site-ul brightside.me

Semne albe la genunchi

Vara, când ne bronzăm, se văd cel mai bine toate semnele decolorate de pe corp. Și este aproape imposibil să nu avem niște semne și în genunchi, pentru că mai toți am căzut sau ne-am julit când eram mici. Dacă tu nu ai deloc semne în genunchi, ești cu adevărat o excepție. Chiar nu ai căzut niciodată sau ai o piele atât de bună că s-a vindecat perfect?

Un ochi vede mai bine decât celălalt

Corpul nostru nu este compus din simetrii perfecte, iar acestea sunt particularități stranii care ne face de fapt unici. Întotdeauna vom avea un picior mai lung decât celălalt, o mână mai flexibilă decât cealaltă și un ochi care vede mai bine decât celălalt. Închide un ochi și privește în zare. Apoi închide-l pe celălalt și deschide-l pe primul. Comparându-i, vei observa cu care ochi vezi mai bine. Acesta este ochiul lider, pe care creierul se bazează și căruia îi solicită cel mai mult imaginile detaliate.

Poți ridica sprânceana stângă sau pe amândouă deodată?

Sigur că da. Majoritatea oamenilor pot ridica sprânceana stângă și cu toții putem ridica ambele sprâncene deodată. Dar mult mai rar se întâmplă ca cineva să poată ridica sprânceana dreaptă. Eu mă număr printre aceste persoane rare și am constatat cu surprindere că nu pot ridica sub nicio formă sprânceana stângă. Tu în ce categorie intri?

Ai vreun semn din naștere? Pe ce parte a corpului?

Cei mai mulți dintre noi vom spune că avem semne din naștere pe picioare, pe spate sau pe brațe. Majoritatea apar aproape de genunchi sau pe partea superioară a brațelor, ori pe spate, pe lângă omoplați.

Conform statisticilor, una la 10 persoane se naște cu un semn anume, particularități stranii de care cei mai mulți dintre noi ne amuzăm, dacă nu sunt total inestetice. Ba unele dintre ele ne fac unici, deși se pare că mai toți dintre noi avem aceste semne particulare cam în aceleași zone, amintite mai sus.

Știința nu poate explica, dar cei mai mulți dintre noi avem semne din naștere pe spate și picioare. Și tu ai un astfel de semn? Dacă da, se confirmă regula.

sursa foto: 123rf.com