1. Nu îi verifică telefonul și rețelele de socializare

Ea nu îi verifică telefonul și nici nu îi citește mesaje pe chatul de Facebook. Nu caută să vadă ce poze are în laptop cu fosta și nici profilul de Facebook al acesteia. De asemenea, nu se supără pentru că partenerul nu vrea să își dea tag cu ea sau fiindcă nu și-a făcut publică relația lor pe Facebook. Ea îi respecta viața socială, astfel că discuțiile sale cu prietenii sunt doar ale lui, iar fosta iubită nu mai prezintă niciun pericol pentru că ea este încrezatoare în farmecul ei.

  1. Nu se sfiește să deschidă subiecte care în alte relații sunt tabu

O fată rea știe să discute cu el inclusiv despre momentele intime ale relației lor, ce pot schimba în bine, ce pot aduce nou. Așadar, vor experimenta. O fată rea știe să fie receptivă la propunerile partenerului, ba mai mult, vine ea singură cu idei: masaj erotic, o lenjerie sexi, dresuri, sandale cu toc. Mai mult, poate exista chiar ceva mai condimentat decât atât în cadrul unui salon de masaj erotic în Bucuresti. Răsfățul și experiența nouă sunt pentru amândoi când se alege masajul erotic pentru cupluri.

  1. Nu îl ingradeste, nu îl sufocă

Fetele rele știu să ofere libertatea necesară bărbaților. Așadar, o fată din această categorie nu se va supăra dacă el se duce în weekend la pește sau iese cu băieții să vadă meciul. Ea nu va sta cu ochii în telefon să îi scrie mesaje cât mai des cu putință și să îl întrebe când se întoarce. Ea nu îi face programul.

  1. Nu se supară când el se uită la alte fete

Da, fetele rele nu le fac observație partenerilor. Ei vor comenta împreună despre posteriorul sau sânii pe care îi are fata de pe celălalt trotuar sau chiar din poza postată pe Facebook de unul dintre prietenii lui. Nici pic de gelozie în rândul fetelor rele. Le lasă libertatea să se uite cât vor.

  1. Nu se sacrifică

Fetele rele nu se sacrifică și nu renunță la micile lor bucurii. O zi doar pentru ele la spa nu va ieși din programul lor dacă l-au cunoscut pe el. Își vor apăra dorințele, le vor face cunoscute și le vor prezenta ca importante.