Mirii care au spus ”Da!” și s-au aruncat în gol!

Belgienii Jeroen și Sandra Kippers s-au căsătorit la Bruxelles, pe o platformă de bungee-jumping, ridicată la nivelul marelui Atomium. Alături de ei au mai încăput preotul și 20 de invitați. Muzicienii au fost și ei ridicați în aer pe altă platformă, să însoțească marele moment cu acorduri de vioară. După ce s-au căsătorit și s-au sărutat, cei doi au sărit în gol… legați în corzi! După aventura lor, firma care le-a oferit nunta în cer a fost inundată de cereri din toată lumea, iar costul unei asemenea ceremonii nu e deloc ieftin. Tinerii Kippers au plătit 25.000 de euro.

Mireasa din China cu trenă de 200 de metri lungime

O frumoasă mireasă din Guangzhou, China, a avut ambiția să poarte cea mai lungă rochie și cea mai lungă trenă de nuntă. Xie a avut o trenă de aproape 200 de metri, dar nu a reușit să bată recordul mondial care este deținut de un croitor din cipru. În februarie 2007, acesta a reușit să realizeze o rochie de mireasă cu o trenă lungă de 1362 de metri. Ne întrebăm cui i-ar folosi totuși o trenă atât de lungă? Ce mai contează, dacă miresele au fost fericite și au făcut ceva cu totul ieșit din comun la nunta lor.

99.999 de trandafiri pentru una dintre cele mai stranii nunți din lume

Un gest romantic și nebunesc l-a făcut un alt mire chinez care a decorat sala de nuntă cu 99.999 de trandafiri roșii pentru mireasa lui. Ceremonia a avut loc într-o provincie din centrul Chinei unde numărul 999 este considerat deosebit de norocos. Xiao Wang și-a cheltuit salariul pe un an pentru a cumpăra florile și a apelat la toți prietenii și oamenii de bine care doreau să îl ajute să care florile cu mașinile lor către localul unde a avut loc nunta. Xiao nu a uitat că iubita lui își dorea o nuntă deosebit de romantică și i-a oferit una dintre cele mai spectaculoase surprize ale vieții ei.

Nunta de la morgă

Michelle Thomas și Kevin Lavelle se pregăteau de nuntă, când Kevin a fost ucis cu sălbăticie de o gașcă de golani care l-a atacat cu bâte și fiare când se întorcea de la muncă. Kevin strânsese bani cu greu să îi ofere iubitei lui, cu care avea deja doi copii, o nuntă frumoasă, la care ea visa de câțiva ani. Totul s-a spulberat când Kevin a fost ucis și a fost dus la morgă.

Dar Michelle s-a hotărât să nu se lase doborâtă de durere și să ducă mai departe visul lor de a se căsători legal, în fața lui Dumnezeu. Ceremonia a avut loc la morga din Oxfordshire, în fața sicriului deschis. Cei doi miri au primit verighetele din mâna tatălui lui Michelle. Copiii celor doi britanici au asistat și ei la nunta părinților lor, chiar dacă tatăl nu avea să mai vină niciodată acasă.

Mireasa cu 100 de domnișoare de onoare

În anul 2010, o mireasă din America, din Proctorville, a bătut recordul domnișoarelor de onoare și a adus cu ea la altar 100 de fete, toate superbe! Jill Stapletone este patroanei unei școli de dans și și-a rugat toate elevele din acel an, 100 la număr, să fie domnișoare de onoare. Fetele au purtat rochii în nuanțe de mov și albastru-verzui și fiecare a purtat câte un singur trandafir. Recordul anterior cu privire la numărul domnișoarelor de onoare a fost de 90 și aceasta nu a fost una dintre cele mai stranii nunți.

sursa foto: 123rf.com