5 coafuri la modă anul acesta pe care le poți face singură, chiar la tine acasă

5 coafuri la modă anul acesta pe care le poți face singură, chiar la tine acasă

Trebuie să ieși în oraș sau să mergi la o petrecere și încă nu ai început să te pregătești, cu toate că mai ai puțin timp la dispoziție până la ora stabilită. Machiajul nu trebuie să lipsească, însă cum îți aranjezi părul ca să nu arate monoton și lipsit de viață? Uite câteva trucuri și idei dacă vrei să știi cum să îți aranjezi părul rapid:

O coadă înaltă

Coada înaltă sau ponytail nu se demodează niciodată, motiv pentru care vedete precum Bella Hadid sau Gabrielle Union au ales acest look atunci când au mers la evenimente mondene. Umezește mai întâi părul cu un ulei nutritiv și usucă-l bine. Strânge bine părul într-o coadă, cât mai aproape de vârful capului. Ia o șuviță de păr și înfășoară baza cozii ca să ascunzi elasticul de păr.

Clasicul Wet look

Părul cu aspect ud e din nou la modă în 2018, fiind unul dintre look-urile alese de vedetele de la Hollywood, precum Kim Kardashian sau Ciara. Tot ce trebuie să faci este să aplici cât mai mult ulei direct pe părul umed și puțin gel pe vârfuri. Pe scurt, este un look simplu, rapid, dar de efect.

Păr creț și rebel

Părul creț oferă volum părului tău și, în același timp, un aspect sănătos și plin de senzualitate. Partea bună e că nu mai trebuie să pierzi mult timp cu ondulatorul, ci ai nevoie doar de un uscător de păr cu difuzor și puțin spray pentru finisare sau ceară. Aplică spray-ul uniform de la jumătatea firului de păr spre vârfuri și pornește uscătorul, în timp ce împingi firele de păr cu difuzorul cât mai aproape de cap.

O coadă împletită

Cozile împletite în stil franțuzesc sunt lejere, au un aspect romantic și se potrivesc de minune la orice eveniment sau petrecere la care ești invitată. Pentru o coadă voluminoasă, poți chiar să îți ondulezi puțin părul înainte să îl împletești. Așază părul pe o parte și începe să îl împletești, prinzând șuvițe de păr de diferite dimensiuni, astfel încât coada să pară mai groasă. Adaugă puțin spray fixativ la final, ca să reziste mai mult timp.

Un accesoriu de efect

Dacă pur și simplu vrei să îți lași părul liber, fără să îl aranjezi prea mult, un simplu accesoriu ar trebui să fie trucul perfect. Așa cum ne arată cei de la revista glowsly.com, anul acesta se poartă coronițele cu florile sau cu perle, agrafele aurii cu diverse forme sau dimensiuni, toate tipurile de banderole și fundele.

Care e coafura ta preferată?

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest