5 coafuri cu împletituri. Cum le faci acasă?

5 coafuri cu împletituri. Cum le faci acasă?

Vrei să arăți diferit în fiecare zi? Ai părul mediu sau lung și te-ai plictisit să-l prinzi în coadă? Împletiturile reprezintă o soluție excelentă. Ai nevoie de timp și puțină îndemânare.

Îți recomandăm câteva tutoriale cu împletituri, de la unele simple, până la unele mai complicate, pentru care îți trebuie răbdare. Dacă nu te descurci singură, roagă o prietenă sau pe cineva din familie să te ajute.

Împletitură simplă

O variantă pe care o poți face rapid, nu ai nevoie de produse multe de styling și se potrivește pentru coafurile lejere, de zi.

Împletitură în 5

Pare complicat, dar dacă vei încerca, vei vedea că e simplu de realizat. E de preferat să-ți facă altcineva această împletitură.

Împletitură „coadă de pește'

Poate că ai văzut la prietene o împletitură coadă de pește și ți-ai spus că n-ai putea să o faci singură. Urmărește tutorialul de mai jos, înarmează-te cu răbdare și vei avea o împletitură de invidiat.

Împletiuri în formă de flori

O coafură foarte frumoasă, pentru când ai timp și, evident, răbdare. Este potrivită pentru primăvară și pentru ocaziile speciale din viața ta.

Împletitură de păr coroniță

O împletitură pe care o poți realiza dacă ai părul destul de lung. Este potrivită atât pentru zi, cât și dacă mergi seara la o petrecere.

Foto: 123rf

Citește și – Trei coafuri care te întineresc