Uleiurile esențiale au proprietăți extraordinare de vindecare și au fost cunoscute pentru că au grijă de spirit, chiar ajută la creșterea nivelului de fericire.

Puteți folosi câteva picături de ulei diluat pe punctele de puls pentru a vă începe ziua armonios. Sau numai pentru a schimba starea de spirit.

Sfat util

Atunci când utilizați aceste uleiuri pentru prima dată, asigurați-vă că faceți un test de piele, astfel încât să puteți fi sigură că nu aveți alergie.

Și diluați întotdeauna 3-5 picături de ulei esențial cu 28-30 gr de ulei de bază!

4 tipuri de ulei esențial recomandate în sezonul rece

1. Uleiul de santal, de folosit în sezonul rece

Lemnul de santal este folosit foarte mult în ritualurile spirituale și infuzat în tămâie pentru a fi folosit pentru rugăciune și meditație.

Chiar dacă aceste lucruri nu fac parte din practica voastră zilnică, uleiul în sine este incredibil de puternic și liniștitor pentru simțurile voastre.

2. Uleiul de arbore de ceai previne infecțiile în sezonul rece

Uleiul de arbore de ceai este cel mai frecvent utilizat pentru pete și erupții cutanate.

Poate ajuta la reducerea inflamației, prevenirea infecțiilor și stimularea sistemului imunitar, toate proprietățile care susțin procesul de vindecare a psoriazisului, precum și a altor boli cronice.

Este puternic, deci asigurați-vă că îl diluați când aplicați!

3. Uleiul de lavandă face minuni în sezonul rece

Uleiul esential de lavandă este un starter excelent. Are un efect calmant asupra simțurilor.

Asta înseamnă că, cu doar câteva inhalări rapide, veți începe să vă simțiți destresată, crucial în tratarea bolilor cronice.

Lavanda are proprietăți antiinflamatorii și ajută la promovarea creșterii și vindecării pielii.

4. Uleiul de lămâie este recomandat în sezonul rece

Acest ulei are proprietăți antibacteriene care sunt benefice pentru piele, dar îmbunătățește și starea de spirit.

Amestecă câteva picături de ulei esențial de lămâie cu puțin ulei de nucă de cocos și vei simți soarele în interiorul întregului corp. Magie totală!

Dacă tot a venit vorba de soare, dacă aplicați uleiuri de citrice pe piele, nu vă expuneți soarelui.

Poate să apară o reacție cutanată puternică la lumina soarelui atunci când îl folosiți pe piele.

Integrați aceste uleiuri în rutina zilnică – la baie, în creme, aromaterapie, și vă veți simți cu mult mai bine. Iar starea de spirit va fi bună, ceea ce nu va lăsa loc liber bolilor.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto