Săgetătorii, sub tensiune după echinocțiul de toamnă din 23 septembrie

Dintre toate zodiile, Săgetătorul va simți din plin schimbarea sezonului și tranzitul Soarelui în Balanță, anunțând prima zi de toamnă după vechile calendare astrale. Dar zodia aceasta nu poate aștepta nimic bun anul acesta de la echinocțiu, deoarece Jupiter și Neptun sunt într-o relație de opoziție care nu prevede nimic bun pentru Săgetători.

Va fi o perioadă tensionată pentru nativii zodiei și mai ales pentru cei care au planuri mari pentru că vor avea parte numai de surprize neplăcute. Nimic nu le merge cum și-ar dori ei și trebuie să facă eforturi mari pentru a îndrepta lucrurile.

Peștii, surprize de bun augur

Nativii Pești vor fi și ei afectați de evenimentele astrologice care se petrec în preajma echinocțiului de toamnă. Dar ei vor fi mai norocoși decât Săgetătorii, pentru că Neptun le oferă câteva momente deosebite și o șansă la care nu se așteptau, în special în plan profesional.

Cu alte cuvinte, Peștii care vor mai mult în carieră, cei care merită să fie avansați, cei care știu că pot face mai mult, au acum ocazia să demonstreze acest lucru și să obțină un post mai bun. Șansa aceasta poate veni și pentru nativii de 25 de ani și pentru cei de 55, care sunt suficient de ambițioși să  vrea mai mult de la ei înșiși.

Balanța, cea mai norocoasă

Odată cu echinocțiul din 23 septembrie, Soarele intră în semnul Balanței, unde se află deja Venus și Mercur, iar triunghiul pe care îl formează cele trei astre este de bun augur pentru nativii zodiei. Este imposibil ca acest echinocțiu să nu le aducă ceva bun, o șansă, o veste, un dar, bani sau iubire.

Nativii Balanță sunt deosebit de norocoși în următoarele zile, după echinocțiu, mai ales că sosește și Luna nouă în zodia lor pe data de 28 septembrie. Între echinocțiu și Luna nouă, Balanțele vor avea o perioadă deosebită și trebuie să profite de ea!