Luna noiembrie este dominată de energia constelației Scorpionului. Iar influența ei este extremă: alb sau negru, bun sau rău, totul sau nimic.

Scorpionul nu face compromisuri, chiar dacă așteaptă în umbră multă vreme până când ia o decizie. Este un semn profund, reflexiv și intuitiv, astfel că poate declanșa schimbări majore în relațiile dintre oameni, între prieteni, dar și între îndrăgostiți.

Iată cele 3 zodii care vor trece printr-un moment de cumpănă în relația de dragoste, în luna noiembrie.

Gemenii, vulnerabili în dragoste

Nativii zodiei trebuie să lase deoparte mândria și sarcasmul, dacă vor să își salveze relațiile intime. În dragoste, apar probleme când te aștepți mai puțin și nu se risipesc prea ușor. Vor avea un moment de cumpănă în care trebuie să aleagă între prioritățile și capriciile lor și sentimentele sincere.

Balanța, prea sensibilă

Dragostea poate fi un tărâm minat pentru nativii Balanțe, dacă sunt prea sensibili cu partenerii de cuplu. Tensiunile dintre ei pot aduce discuții neplăcute și chiar despărțiri temporare în luna noiembrie, dacă nu știu să își gestioneze emoțiile. Relațiile recent înfiripate se pot destrăma definitiv, dacă nu sunt atenți. De aceea, e nevoie de o atitudine mai detașată și de multă răbdare.

Săgetătorul, ușor de enervat

Nativii Săgetători vor avea de trecut o cumpănă a fidelității și a sincerității în luna noiembrie. Pot intra ușor în conflicte inutile cu alte persoane din cauza partenerilor de cuplu, dacă nu fac diferența dintre adevăr, realitate și zvonuri. Sunt mai sensibili și ușor de enervat, iar relația de cuplu poate fi foarte tensionată.

sursa foto: Shutterstock.com