3 tendințe pentru sezonul cald

3 tendințe pentru sezonul cald

Pantalonii până la gleznă

Inidferent că vorbim de stilul office ori blugi stil boyfriend, pantalonii până la gleznă s-au impus printre tendințele de top în acest sezon. Sexy, feminini și ușor de purtat, îți vor da un look tineresc, fresh și modern în orice combinație i-ai alege: la birou cu o bluză fină și vaporoasă sau în timpul liber cu un tricou sau un top casual. În oraș, poartă-i cu balerini comozi, iar la birou sau la un eveniment, cu pantofi cu toc.

 Pastelurile

Nuanțele diafane sunt din nou în centrul atenției. Iar noua tendință este de fapt combinarea  acestor nuanțele delicate și feminine: roz pal cu bleu și galben deschis, piersică cu bleu sau cu turcoaz, vernil  cu galben și belu. Joacă-te cu combinații care mai de care mai interesante ale acesor culori luminoase și vei avea parte de un look cu adevărat  fermecător.

Fusta midi

Îți dorești o ținută stilată, plină de rafinament? Fusta midi, peste genunchi, este piesa de care ai nevoie. Alege un model cât mai amplu, colorat sau cu imprimeuri șic: carouri, flori, grafisme, buline etc. Combin-o cu topuri sau bluze simple, uni ( eventual în nuanțe deschise dacă fusta e colorată) și fără prea multe artificii, astfel încât fusta să iasă în evidență,să fie în centrul atenției. Oblugatoriu, bluza trebuie băgată în fustă pentru a-ți pune în valoare talia și linia corpului. Dacă ești slabă poți purta o blusă strâmtă și scurtă, până la betelia fustei. O pereche de sandale fine sau de pantofi stiletto și un plic supradimensionat sunt cele mai potrivite accesorii.

Sursa foto: Flickr.com