3 piese de zi pe care le poți purta seara

Fusta cloș

Seara, asorteaz-o cu o bluză delicată din mătase sau un top elegant. Pentru că fusta are un croi amplu, e bine ca în partea de sus piesele să nu fie largi sau bufante, astfel încât ținuta să fie echilibrată. Ca să pui talia în valoare și ținuta să urmărească linia corpului, bluza trebuie băgată în fustă. Completează totul cu un plic, pantofi stiletto sau retro și o singură bijuterie impunătoare (un colier supradimensionat  sau o pereche de cercei ).

 

 Jacheta din mohair

Poart-o cu o rochie vaporoasă și ușoară, până la genunchi. Completează cu pantofi fără platformă, cu barete subțiri (sau sandale elegante) și renunță la dres. Un colier cu pietre, în ton cu nuanțele ținutei va întregi lookul.

 

 Pantalonii cu talie înaltă

Alege un model care pune bine în valoare talia și șoldurile, dar are un croi drept pe picior și este suficient de lung, încât să acopere tot tocul. Se potrivește celor slabe și are avantajul că adaugă vizual câțiva centimetri. Poartă-i și seara, căci oferă un look stilat, diferit și cu atitudine. Asortează-i cu topuri din materiale vaporoase, fie prinse după gât, fie pe un umăr, pentru mai multă eleganță. Un plic, o pereche de cercei și o brățară  lată, metalică sunt accesoriile de care ai nevoie. În picioare, poartă sandale elegante, ori pantofi stiletto.

Loading...