20 de alimente care pot provoca pierderea sarcinii. Ce ar trebui să eviți

20 de alimente care pot provoca pierderea sarcinii. Ce ar trebui să eviți

Ai auzit că sunt alimente care pot provoca pierderea sarcinii? Nu este o poveste, ci este adevărat. Alimentația contează și trebuie să ții cont de asta. Ce alimente să consumi cu precauție.

Ce să mănânci în timpul sarcinii? Ce hrană poate provoca avortul spontan?

Sarcina este un moment minunat în viața unei femei. Este, de asemenea, plină de întrebări. Există multe îngrijorări care îți vin în minte.

Unul dintre acestea este mâncarea. Ce este sigur să mănânci în timpul sarcinii? Ce hrană ar trebui evitată?

Să aruncăm o privire la 15 alimente pentru a evita în timpul sarcinii timpurii. Acestea pot provoca avort spontan.

De ce este bună lămâia pentru copii și de la ce vârstă poate fi consumată

20 de alimente care pot provoca pierderea sarcinii. Ce ar trebui să eviți

1. Lapte nepasteurizat

Laptele brut nepasteurizat conține bacterii listeria. Aceasta este una dintre cele mai frecvente cauze ale avortului spontan.

Este un factor major care provoacă avortul spontan în timpul sarcinii timpurii.

Listeria este foarte periculoasă. Poate traversa placenta si infecta fatul. Poate provoca infecții grave la nivelul fătului. Poate chiar provoca otrăvirea sângelui.

2. Cafea și ceai

Consumul de ceai și cafea în timpul sarcinii ar trebui evitat. Acestea pot duce la creșterea riscului de avort spontan.

Cafea și ceaiul sunt stimulente. Acestea pot duce la complicații în timpul nașterii. Ele sunt, de asemenea, legate de deformările la sugari.

Ceaiul conține cantități mari de fluor. Fluorul previne absorbția fierului. Acest lucru provoacă anemie la femeile gravide.

Anemia la începutul sarcinii poate provoca avort spontan. Ceaiul și cafeaua conțin cafeină.

Această componentă este responsabilă pentru creșterea ritmului cardiac. Acest lucru cauzează presiune asupra sistemului cardiovascular.

Cofeina are, de asemenea, un efect diuretic. Acest lucru duce la creșterea stresului asupra sistemului urinar în timpul sarcinii timpurii.

Semințele de pepene verde în sarcină. Află cât sunt de eficiente și ce beneficii au ele

3. Alcool

Consumul regulat de alcool poate duce la avort spontan. Consumul regulat de alcool în timpul sarcinii este o cauză principală a avortului spontan.

În timpul sarcinii, alcoolul din sângele dumneavoastră trece la făt.

Acest lucru face ca fătul să aibă același nivel de alcool din sânge ca și dumneavoastră. Acest lucru este extrem de periculos.

Bebelușii nu au capacitatea de a procesa alcoolul ca adulții. Este foarte dăunător pentru creșterea fătului.

4.Pește/fructe de mare cu mercur

Peștele este bun pentru tine. Ei sunt bogați în acizi grași Omega-3. Cu toate acestea, peștii cu niveluri ridicate de mercur nu sunt.

Peștii și fructele de mare cu mercur nu sunt buni în timpul sarcinii.

Acestea sunt cele mai grave alimente pentru a provoca avort spontan. Trebuie să evitați aceste lucruri în timpul sarcinii.

Anumite tipuri de pește utilizate însushi ar trebui de asemenea evitate. Acestea conțin niveluri ridicate de mercur. Consultați-vă medicul înainte de a mânca.

5. Carnea procesată și negătită

Carnea prelucrată poate include pateu, cârnați, mici, salam, hamburger, etc.

Dacă vă place carnea, trebuie să vă restrângeți în timpul sarcinii.

Carnea prelucrată este cunoscută că conține o bacterie – toxoplasma gondii. Aceasta poate provoca toxoplasmoza.

Toxoplasmoza în timpul sarcinii poate duce la avort spontan.

Pentru a evita ingerarea acestei bacterii, asigurați-vă că gătiți bine carnea.

Moderarea este esențială pentru consumul de carne în timpul sarcinii. Menținerea unor restricții privind consumul de carne pentru a evita avortul.

6. Ananas

Este unul dintre cele mai periculoase alimente. Este o cauză cunoscută a avortului timpuriu.

Femeile gravide ar trebui să evite sucul de ananas la începutul sarcinii. Este cunoscut faptul că provoacă avort spontan mai ales în primele trei luni de sarcină.

Ananasul conține bromelaină. Această substanță cauzează înmuierea uterului și contracțiile. Creează o substanță responsabilă de provocarea unui avort spontan.

Ananasul te ajută la slăbit și face digestia mai ușoară

7. Piersici

Acesta este un fruct gustos. Dar ar trebui să fie strict evitate în timpul sarcinii.

Consumarea prea multor piersici în timpul sarcinii este periculoasă. Poate crește riscul de sângerare.

Acest lucru se datorează faptului că este un aliment „fierbinte”. Acesta este motivul pentru care crește șansele de sângerare la femeile gravide.

Sângerarea poate duce la riscul de avort spontan.

Părul de pe coajă poate provoca, de asemenea, iritarea. Aceasta poate duce la mâncărime în gât. De asemenea, puteți avea senzație de arsură.

8. Brânză moale

Soiurile de brânză moale includ Brie, feta, Gorgonzola, Camembert și Roquefort. Acestea trebuie evitate în timpul sarcinii.

Brânza moale poate conține bacteria listeria.

Contractarea infecțiilor bacteriene prin listeria poate fi fatală pentru făt. Poate provoca avort spontan.

Poate duce chiar la nașterea în continuare și la nașterea prematură. Cel mai bun pentru a evita aceste tipuri de brânzeturi.

9. Ouă crude

Ouăle sunt bine cunoscute pentru beneficiile pentru sănătate. Acestea sunt una dintre cele mai bune surse de nutrienți esențiali în timpul sarcinii.

Cu toate acestea, ouăle crude vor fi evitate.

Ouăle crude sau prea puțin gătite pot avea salmonela. Este un tip de bacterii care poate provoca boli grave.

Acestea includ diaree, intoxicație, febră, dureri abdominale, avort.

Evitați alimentele care conțin ouă crude ca ingrediente. Acestea includ maioneză, mousse și sufle. Nu consumați piureuri care conțin ouă crude.

10. Ficat

Ficatul are multe beneficii pentru sănătate. Cu toate acestea, în timpul sarcinii, este foarte dăunător.

Este o cauză obișnuită de avort spontan în timpul sarcinii timpurii. Ficatul conține vitamina A. Acest lucru poate afecta dezvoltarea fătului.

Nivelurile ridicate de vitamina A din organism pot duce la avort spontan. De asemenea, poate afecta dezvoltarea celulară a fătului.

Nivelurile ridicate de vitamina A pot provoca, de asemenea, spina bifida la copii.

Este, de asemenea, responsabil pentru malformații ale tractului urinar și hidrocefalie.

Anemia în timpul sarcinii. Ce simptome ai și ce poți face

11. Aloe vera

În ultima vreme aloe vera a câștigat o mare proeminență. Acest lucru se datorează numeroaselor sale beneficii pentru piele și sănătate.

Este adesea folosit ca un remediu natural pentru a avea grijă de problemele de zi cu zi. Cu toate acestea, este foarte rău în timpul sarcinii.

Femeile gravide ar trebui să evite consumul de aloe Vera. Nu mâncați feluri de mâncare făcute cu aloe Vera.

Băuturile cu aloe vera trebuie evitate. Acest lucru se datorează faptului că aloe vera poate provoca hemoragie pelviană. Acest lucru poate duce la un avort spontan.

12. Papaya cu coajă

Poate provoca avort spontan. Aceasta se datorează unei enzime numite papain. Enzima funcționează și prostaglandină și oxitocină. Acestea pot determina sarcină prematură și avort spontan.

Evitați salatele care conțin papaya nedecojită. Compușii prezenți în coajă declanșează contracții uterine puternice.

Acest lucru poate provoca un avort spontan, poate să cauzeze anomalii ale copilului dumneavoastră.

13. Lemn dulce

Se folosește în diverse rețete și bucătării. Cu toate acestea, nu este sigur să consumați în timpul sarcinii.

Poate provoca contracția uterină. Acest lucru poate duce la avort spontan.

Evitați lemnul dulce în toate formele în timpul sarcinii.

14. Stridii, scoici, midii

Stridiile, midii și scoici ar trebui să fie evitate în timpul sarcinii. Acestea sunt purtatorii pentru boli majore cauzate de mare.

Bolile severe și infecțiile în timpul sarcinii pot provoca avort spontan.

Puteți încerca să minimalizați riscul prin gatirea lor bine, bine. Cu toate acestea, cel mai bine este să nu aveți deloc moluște în timpul sarcinii. În acest fel, puteți elimina total riscul.

15. Rodie

Cel mai bine este să stați departe de acest fruct în timpul sarcinii. Este foarte bine pentru sănătatea ta.

În timpul sarcinii, rodia poate induce contracții uterine. Acestea pot duce la un avort indus sau la un avort spontan. Este mai periculos când este luat în timpul sarcinii timpurii.

Evitați rodia în toate formele în timpul sarcinii. Sucurile, smântânile și conservele cu rodie trebuie evitate.

16. Strugurii

Consumul prea mult de struguri poate fi dăunător pentru fătul în curs de dezvoltare în timpul sarcinii timpurii.

În plus, trebuie să vă asigurați că strugurii pe care îi consumați sunt bine spălați și nu sunt acri.

Strugurii sunt una dintre acele alimente care încălzesc corpul. Alimentele care vă încălzesc corpul pot duce la avort spontan.

Deficitul de vitamina C – ce probleme de sănătate pot apărea

17. Semințe de susan

Semințele de susan, în special cele albe, sunt dăunătoare femeilor însărcinate.

În plus, atunci când semințele de susan sunt consumate cu miere, ele pot fi letale pentru fătul în curs de dezvoltare.

18. Legume proaspete nespălate

În timpul sarcinii, tot ceea ce este natural este cel mai bun. Cu toate acestea, asigurați-vă că spălați fructele și legumele înainte de a le adăuga la salată.

Dacă nu le spălați bine, pot aduce la viermi și bacterii dăunătoare care persistă și afectează fătul cu infecții.

Dacă nu este detectat în timp, aceasta poate duce la avort spontan deoarece bebelușul va fi probabil infectat cu boli amenințătoare de viață.

19. Condimente

Anumite condimente – nu toate – duc la contracții uterine deoarece stimulează și excită uterul și mucoasa acestuia.

Cel mai bine este să consultați medicul și să evitați unele dintre ele când sunteți gravidă.

20. Semințe încolțite/germeni

În timp ce mugurii, în special cei verzi, sunt foarte sănătoși în general, ei pot conține salmonella și ar putea afecta negativ dacă sunt consumați direct.

Cel mai mare conținut de salmonella poate fi găsit în lucernă, ridiche, floarea-soarelui, linte verde și boabe de soia.

Asigurați-vă că le spălați bine și le gătiți bine pentru a evita contaminarea și avortul ca rezultat.

Consumul de mese echilibrate reprezintă cheia unei sarcini sănătoase. Moderația este calea de urmat cu toate alimentele.

Orice excedent trebuie evitat în acest timp. Alimentele crude, nefierte, și prea puțin gătite sunt un strict interzise.

Discutați cu medicul dacă aveți nelămuriri. Nu vă administrați singure medicamente și vitamine.

Excesul de vitamine și minerale este foarte rău pentru sarcină. Consultați-vă medicul în loc să autodiagnosticați simptomele. Fiți atente și mențineți moderația.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto

Loading...