11 noiembrie 2017, o zi cu semnificații mistice. Află ce mister ascunde!

11 noiembrie 2017, o zi cu semnificații mistice. Află ce mister ascunde!

Luna noiembrie este o lună sacră în numerologie, iar ziua de 11 noiembrie, când numărul 1 se repetă de 4 ori, este considerată una dintre cele mai importante de-a lungul anului. Iată ce semnificații mistice are această zi, cum ne influențează și la ce trebuie să ne așteptăm.

 

Printre tainele numerologiei, cea de a 11-a lună a anului poartă vibrația sacră a creației, a divinității și a unei conștiințe spirituale superioare. În acest an, care este dominat de numărul sacru 1 (2+0+1+7 = 10, 1+0 = 1), luna noiembrie capătă o energie mai profundă, iar ziua de 11 noiembrie devine o zi cu influențe puternice asupra destinului nostru.

La fel de importante sunt și zilele de 1 noiembrie, 10, 28 și 29 noiembrie. Adunate aceste cifre se vor reduce tot la puternicul număr 1, cel mai important și reprezentativ în șirul numerelor spirituale.

Simbolistica numărului 1

1 reprezintă unitatea și unicitatea. Suntem cu toții conectați și suntem cu toții unul, iar energia acestui număr ne aduce aminte că destinele noastre sunt guvernate de o energie superioară unică.

Numărul 1 reprezintă, de asemenea, noi începuturi și un drum nou – simbolizează procesul creativ pe măsură ce facem primul pas într-o nouă direcție.11 este un alt număr sacru care amplifică energia lui 1. Este un număr care vorbește despre spiritualitate, creativitate, putere interioară și forță. Semnificațiile lui mistice sunt cu atât mai puternice în cea de a 11-a lună a anului.

1111, un număr care reprezintă grafic ziua de 11 noiembrie, este legat de forța divinității și semnifică puterea spirituală care te ghidează și te îndrumă de-a lungul destinului tău.

Ce reprezintă ziua de 11 noiembrie

Într-un an dominat de numărul 1, ziua de 11 a 11-a poate fi o zi providențială pentru mulți dintre noi. Poate fi ziua care împlinește dorințe, ziua în care întâlnim oamenii potriviți să fie alături de noi pentru tot restul vieții.

Poate fi ziua în care un eveniment sau un incident banal ne deschide ochii și ne arată că există și alte soluții, alte drumuri și alte rezolvări pentru problemele noastre. Poate fi ziua unor mari speranțe și a unor răspunsuri de care aveam nevoie, chiar dacă nu le așteptam.

Folosește energia acestei zile, folosește fiecare clipă și fiecare emoție frumoasă să te încarci cu o forță pozitivă și să fii mai optimistă. Folosește șansele pe care le primești în această zi să începi ceva nou și să te dedici unei activități care îți aduce satisfacții sufletești.

sursa foto: 123rf.com

Loading...