Mix de căpşune şi zmeură
Ingrediente pentru 4 persoane: 500 g căpşune, 500 g zmeură, o lămâie, 1 l apă plată/minerală
Mod de preparare: Se iau căpşunele şi zmeura şi se pun într-un castron. Se stoarce lămâia, iar sucul se adaugă peste celelalte fructe. Se pasează şi se amestecă bine, apoi se lasă o oră să se pătrundă bine. Înainte de servire se toarnă apa plată / minerală.
Timp de preparare: 5 minute; Timp de aşteptare: 60 minute.
Portocale cu grepfrut
Ingrediente pentru 4 persoane: 1 kg de grepfrut roşii, 1 kg suc de portocale, 3 linguri de miere
Mod de preparare: Se spală portocalele şi grepfrutul, apoi se pun în blender. Se amestecă până când amestecul arată ca un suc. Se adaugă miere şi se serveşte proaspăt cu câteva cuburi de gheaţă.
Timp de preparare: 7 minute
Suc de roşii şi morcovi
Ingrediente pentru 2 persoane: 4 roşii, 4 morcovi, ½ lămâie
Mod de preparare: Se spală bine roşiile şi morcovii, apoi se trec prin storcător, se amestecă şi la final se adaugă sucul stors dintr-o jumătate de lămâie. Se cosumă imediat după preparare.
Timp de preparare: 5 minute
Credit foto: Flickr.com