În cadrul evenimentului #povestiurbane, realizat de revista Avantaje la Veranda Mall, cititoarele revistei au avut șansa să afle și să testeze un produs care, inclus în dieta zilnică, are rol terapeutic ajutând la reglarea tranzitului intestinal. Este un produs 100% de origine vegetală ce se dizolvă complet în alimentele moi sau lichide, fără să le afecteze gustul sau consistența. Nu conține gluten, aditivi sau arome artificiale, așa că se poate consuma cu toată încrederea atât de către femeile însărcinate sau care alăptează ba chiar se poate administra și copiilor.

Atenție! Nu este un laxativ! ne-au spus reprezentanții brandului

Produsul se numește Optifibre și este un aliment pentru scopuri medicale speciale, care ne ajută mai ales când suferim de constipație în timpul călătoriilor. OptiFibre® contine gumă guar parțial hidrolizată, 100% fibre solubile obținute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care îmbunătățește reglarea tranzitului intestinal.

Ca la fiecare eveniment #povestiurbane, atmosfera a fost extrem de relaxantă, s-au pus întrebări despre eficiența produsului, s-au “dărâmat” mituri și s-au reîmprospătat regulile unei vieți echilibrate: alimentație care trebuie să conțină fibre naturale, sport, hidratare și… de ce nu, eliminarea gândurilor negative.

Deși subiectul este unul din zona tabu-urilor, redactorul șef al revistei Avantaje, Florentina Mușat a recunoscut că suferă de constipația călătorului, un simptom neplăcut ce poate fi întâlnit la toate categoriile de vârstă. Acest tip de constipație apare în timpul vacanțelor pentru că, brusc, rutina se schimbă, iar poziția din timpul călătoriei (avion, mașină, etc) este imobilă.

povestiurbane-1-667×445SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

1Vestea mai puțin plăcută este că femeile sunt mai puternic afectate decât bărbații, iar apariția acestei probleme crește odată cu vârsta.

Toate pozele de la eveniment pot fi văzute pe pagina de Facebook a revistei Avantaje.

Foto: Eli Driu