Și tot așa a și slăbit, povestește ea. Înainte de a începe procesul de transformare, Mari, o britanică mutată în SUA de la vârsta de 10 ani, cântărea 110 kilograme. Știa că este supraponderală, chiar obeză, așa că într-o zi s-a decis să facă ceva pentru ea. Și-a schimbat radical dieta, trecând pe o hrană curată (cu alimente puțin sau deloc procesate) și a început să ridice greutăți.

”Mănânc mai mult decât înainte”, povestește ea, radiind de sănătate. Admite, însă, că lumea este surprinsă când află ce greutate are, pentru că pare mult mai slabă. ”E din cauză că sunt înaltă și mi-am dezvoltat masă musculară”, explică ea.

Mânca munți de pizza, era depresivă și cântărea 110 kilograme

Totul a început în ultimul an de facultate, când suferea de anxietate și depresie. A fost nevoită să întrerupă cursurile și să se mute o perioadă din nou în casa părintească. A fost momentul în care și-a înecat starea de spirit în pizza, munți de pizza, după cum povestește.

Dar a avut o revelație și din acel moment s-a schimbat totul. A început să mănânce ”curat”, cum spune ea, și pentru că prietenul ei făcea culturism, s-a apucat și ea. ”Din dușman, sala mi-a devenit prieten”, mărturisește tânăra.

Inițial, a adoptat un regim potrivit pentru culturiști, cu un conținut mare de proteine provenind mai ales din carne de pui și ouă. Acum, însă, a trecut pe o dietă mai bogată în grăsimi. Mișcarea, însă, face diferența. A ajuns să meargă la sala șase zile din șapte.

Dintr-o tânără cu mari probleme de greutate, Mari s-a transformat într-o tânără femeie sănătoasă, un model pentru mii de fete. A devenit vedetă pe Instagram, YouTube, și-a lansat și un blog de fitness, postând tranformarea sa și sfătuind mii de tinere cum să ajungă la greutatea dorită. E urmărită pe rețele de multă lume tocmai pentru faptul că povestea ei e credibilă: a fost supraponderală, obeză, și acum are o greutate sănătoasă pentru înălțimea ei.

Între timp au trecut și depresia și anxietatea, iar Mari a absolvit și Facultatea de modă și retail, în Philadelphia.

Mari, inainte de a slabiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Greutatea mai mică e doar unul dintre efecte. Întreaga viață i s-a schimbat

”În cazul meu, lucrurile nu s-au limitat la a slăbi. Mi-a afectat toate aspectele vieții. Acum sunt mai sănătoasă și mi s-a îmbunătățit sănătatea mentală. Fac lucruri de care nu mă credeam în stare”, mai spune Mari.

”Am ajuns la fund, dar acum sunt mai fericită decât am fost vreodată”, mai mărturisește tânăra.

Foto: Instagram

Vezi și Transformarea incredibilă a unei tinere. Din supraponderală a ajuns fotomodel. Cum a reușit să slăbească

Citește și: