Pentru a reveni la silueta pe care ți-o dorești este important să apelezi la produse naturale, care să aibă grijă de organismul tău. Așa că îți prezentăm o serie de produse de slăbit și de întărire a imunității organismului, pe care merită să le iei în considerare pentru ca procesul de slăbire să fie mai ușor și mult mai plăcut.

Ceai de slăbit cu goji berry – Conferă organismului un plus de energie, favorabil arderii grăsimilor. Contribuie la eliminarea surplusului de apă din organism și ajută la obținerea și menținerea siluetei, înhibând senzația de foame.

ceai-de-slabit-cu-goji-berry-20-plicuri-x-2g

Faină de cocos – Obținută din pulpă de cocos ecologică raw, degresată, faina de cocos virgin ecologică 100% îsi pastreaza bogăția compoziției, mirosul și gustul delicat al nucii de cocos. Este potrivită persoanelor care au o dietă bogată din fibre. Făina de cocos este ideală pentru copt (pâine, prăjituri) și consumată ca atare, adăugată în iaurt, musli, salate, smothie-uri sau sosuri.

881059

Sirop de agave ecologic – Îndulcitor organic natural extras din planta de agave. Este de 1,4 ori mai dulce decât zahărul rafinat, dar are cu aproape jumătate mai puțini carbohidrați decât zahărul. Așadar, are și un indice glicemic mic (22), ceea ce înseamnă că cantitatea de carbohidrați se eliberează treptat în organism. Siropul de agave poate fi folosit și la gătit.

881519Tagliatelle cu spanac – Au același gust ca pastele tradiționale, însă Tagliatellele Dukan de Konjac cu spanac conțin cu 93% mai puține calorii și sunt bogate în fibre. Cu o aromă subtilă de spanac, aceste tagliatelle Dukan se pot consuma în combinație cu orice sos pentru paste, alături de carne sau legume.

paste spanac DukanCremă de ciocolată Dukan – Este recomandată începând cu faza de croazieră. Crema de ciocolată Dukan nu face parte din cele 100 de produse care pot fi consumate în cantitate nelimitată, dar este o alegere foarte bună pentru rețete dietetice și conține zaharuri naturale.

crema ciocolata Dukan

Lăptişor de matcă pur – Este un elixir al sănătății care ajută la întărirea sistemului imunitar, la scăderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale. Este folosit în cazuri de epuizare fizică și psihică, de stres, afecțiuni endocrine și ale ficatului, îmbunătățește memoria și somnul și încetinește procesul de îmbatrânire.

laptisor-matca-pur-ecologic

Miere polifloră crudă – Un aliment înzestrat cu proprietăţi extraordinare, mierea este o sursă de sănătate pentru organism. Dar, trebuie să te asiguri că nu a fost prelucrată complex industrial. Dacă este încălzită peste nivelul de 40 grade Celsius, mierea își pierde proprietățile terapeutice, devenind chiar toxică, prin transformarea zaharurilor. Indiferent de originea florală, orice tip de miere prezintă efecte energizante, antiinflamatorii și antimicrobiene.

miere-cruda-poliflora

Semințe de Chia – Sunt o sursă bogată de Omega 3, antioxidanți și aminoacizi. Semințele de chia (Salvia Hispanica) sunt nemaipomenite pentru persoanele care doresc să slăbească. Aceste semințe au de 30 ori mai mulți antioxidanți decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 15 ori mai mult magneziu decat broccoli și de 8 ori mai mult omega 3 decât somonul. Semințele de Chia Adams Vision pot fi mâncate crude sau preparate.

foto-299

Curmale – Sunt deosebit de bogate în surse naturale de fier, calciu potasiu și vitamina B. Curmalele fără sâmburi Bio 200g Petras provin din Tunisia și, în diete, pot fi consumate ca atare sau în musli.

foto-2070

Extacte naturale din patru fructe exotice – O formulă unică în România care îți permite să îți întărești imunitatea, Imuno4Life conține extacte naturale din patru fructe exotice. Acestea sunt bogate în Vitamina C naturală, bioflavonoizi, antocianine, vitamine și minerale esențiale pentru rezistența organismului.

imuno_4life

Cafea verde (sau Green Coffee) – Reprezintă o variantă eficientă pentru slăbire. Cafeaua verde conține antioxidanți naturali care ajută la arderea grăsimilor într-o manieră rapidă și sigură. Suplimentele sunt 100% naturale și nu au efecte secundare. Tabletele de cafea verde BIO au o doză mică de cafeină, de maximum 5%.

cafea-verde-600mg-30tb

Credit foto: 123rf.com