Hannah Ruth McKeich (25 de ani) se ura pentru felul în care arăta și a dezvăluit că stătea zile întregi închisă în casă pentru că îi era rușine să mai iasă afară. „Mă uram pentru felul în care arătam. Sufeream cu adevărat, în mod cronic și medical de depresie. Nu mai voiam să ies deloc din casă”, a dezvăluit tânăra pentru Daily Mail.

Însă, în urmă cu șase luni a decis că nu mai poate sta așa și trebuie să facă ceva pentru ea. Astfel, ea a început să-și schimbe stilul de viață și modul de a gândi. „Am început să-mi schimb modul în care gândeam, spunându-mi „azi este o zi bună și voi ieși din casă”,  și apoi am început să merg pe jos câte 15 minute în fiecare zi”, a povestit tânăra.

17155758_1949871215243476_5921153445976243973_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: A fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, dar aceste imagini nu-i fac deloc cinste. O mare actriță, surprinsă beată criță pe străzi

A renunțat definitiv la zahăr și gluten

„Timp de șase luni mi-am scos definitiv din alimentație zahărul și glutenul și acest lucru combinat cu mersul pe jos și gândirea pozitivă au funcționat de minune”, a mai spus Hannah.

Hannah susține că niciodată nu și-a propus să piardă atâtea kilograme, însă și-a dorit să se simtă mai bine în corpul ei cu o dietă simplă, chiar dacă în același timp trebuia să fie mamă și să-i acorde atenția necesară fetiței ei, în vârstă de 6 ani, pe nume Bella.

”M-am cântărit de doar 2 ori în timpul celor 6 luni, așa am realizat că am slăbit 35 de kilograme, ceea ce este de necrezut”, a mai spus Hannah. Femeia se declară mai mult decât încântată de felul în care arată acum și știe că trebuie să fie atentă ca să-și păstreze greutatea. În prezent, ea a reintrodus zahărul și carbohidrații în dieta sa, însă este conștientă de faptul că trebuie să țină totul în balanță. „Dacă vreau să mănânc o pizza sau un pachet de biscuiți, o fac, dar acum este totul mult mai ușor după ce mi-am schimbat stilul de viață. Știu că mâine când mă voi trezi nu mă voi duce să-mi iau micul dejun la fast-food, ci voi mânca ceva sănătos care mă va face să mă simt bine toată ziua”, a declarat Hannah.

Citește și: