Tânăra a povestit că s-a îngrășat 25 de kilograme în doar un an de zile, după ce și-a întâlnit sufletul pereche, Carter, într-un restaurant de fast-food. Și asta, pentru că mânca numai produse fast-food și prăjeli  și nu făcea deloc mișcare, ceea ce i-a afectat grav silueta.

Din cauza faptului că ajunsese să cântărească 90 de kilograme, pentru ea deveniseră un adevărat calvar sesiunile de shopping, de la care se întorcea plângând pentru că nu încăpea în hainele care îi plăceau. „Îmi amintesc că mergeam prin mall și începeam să plâng. Eram atât de nemulțumiă de felul în care arătam și am decis că e momentul să fac ceva. Așa că am început să merg pe jos și să fiu atentă la ce mănânc”, spune tânăra. Decizia a culminat și cu faptul că iubitul ei începuse să-i vorbească despre căsătorie, ceea ce a motivat-o și mai mult, dorindu-și să fie o mireasă superbă la nunta ei de vis.

A slăbit 25 de kilograme ca să intre în rochia de mireasă la care a visat toată viață cu câteva trucuri simpleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

 

Consumă patru litri de apă pe zi

Alyssa spune că cel mai mult a ajutat-o faptul că a început să bea foarte multă apă ca să scape de senzația de foame și să-și numere caloriile. Astfel, ea și-a crescut treptat cantitatea de apă consumată zilnic, de la doi litri la patru litri pe zi, dar a început să facă și mișcare.

 

„ Am început să merg la sală. Mi-am schimbat total stilul de viață ca să slăbesc. Mi-am făcut obiceiuri sănătoase, cum ar fi consumul a patru litri de apă pe zi și mă antrenam în sală de cinci –șase ori pe săptămână”, a spus aceasta.

Tânăra spune că a reușit să ajungă de la 90 de kilograme la 65 de kilograme și se simte mai bine ca niciodată, fiind foarte mulțumită de felul în care arată, iar nunta ei a fost așa cum a visat.

„Oamenii sunt șocați când mă întâlnesc cu ei și văd ce progres am făcut. Adesea sunt rugată să le dau sfaturi cum să slăbească sau cum să se antreneze și mă bucur foarte tare. Cel mai bun sfat al meu pentru începători este să facă la început modificări mici, să bea multă apă, să-și numere caloriile și să facă sport de cel puțin trei ori pe săptămână”, a spus Alyssa.