CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

La prânz sau la cină, salata verde combinată cu o porție de pește la grătar sau un alt tip de carne la grătar sunt tot ce poate fi mai bun pentru silueta ta. Consumă-le ca atare, fără pâine sau alte garnituri și vei slăbi garantat!

Slăbești cu salată verde și îți asiguri vitaminele necesare organismului

Salata verde are rol de împrospătare, de revigorare şi de curăţare a toxinelor din corp. Stimulează digestia şi metabolismul, drenează şi tonifică funcțiile ficatului, este bună pentru un transit intestinal normal, curăţă vasele de sânge şi reglează activitatea anumitor glande endocrine.

În frunzele de salată, indiferent de soiul din care provine (creață, ice berg, chinezească ect.) se găsesc numeroase săruri minerale, ca de exemplu iod, magneziu, fosfor, cupru şi zinc. Acestea au un rol benefic în desfăşurarea normală a procesului metabolic. Salata verde mai conţine şi vitamine: A, B, C, D şi E, toate foarte importante pentru corp. Existenţa sărurilor minerale şi a principalelor vitamine dau organismului rezistenţă în fața infecţiilor şi viruşilor.

Cum slăbești cu salată verde

Poți consuma salata verde, atât înainte de masă, cât şi în timpul ei, cu alte feluri de mâncare. De asemenea, o poţi pregăti şi sub formă de supă sau ciorbă. Dacă o vei consum în fiecare zi, la mesele principale, vei observa că scazi rapid în greutate. Cum? Prin accelerarea procesul de eliminare a toxinelor din organism, prin reducerea volumului de hrană bogată în calorii şi, nu în ultimul rând, prin asigurarea reglării metabolismului.

Alte beneficii ale consumului de salată verde

Salata verde este foarte eficientă împotriva stresului de peste zi, mai ales dacă este consumată la cină, după o zi obositoare. Se poate spune despre ea că are rol sedativ datorită substanțelor conținute. Totodată, salata verde întârzie îmbătrânirea organismului așa că ar trebui să fie nelipsită din alimentația persoanelor mature.

Sursa foto: 123rf