Când urmezi o dietă, chiar dacă acul cântarului indică mai puţine kilograme nu înseamnă că ai eliminat numai grăsimi. Masa musculară se reduce şi ea, iar acest lucru poate deveni o problemă, mai ales după ce revii la alimentaţia normală. Explicaţia este destul de simplă: celulele musculare au nevoie de mai multă energie decât celulele grase şi ard mai multe calorii (inclusiv grăsimi). Odată ce masa musculară se reduce, metabolismul se dezechilibrează şi ajungi să ai mai puţine celule musculare care să contribuie la arderea grăsimilor. Când termini regimul şi revii la un consum mai mare de alimente, poţi creşte în greutate pentru că organismul nu reuşeşte să proceseze alimentele la fel de repede ca înainte. Din acest motiv, majoritatea persoanelor se îngraşă după ce au ţinut o dietă. Varianta pentru înlăturarea acestei probleme o reprezintă acidul linoleic conjugat (CLA), care reuşeşte foarte uşor să ajute la arderea grăsimilor.

Calea spre un trup perfect

Acidul linoleic conjugat (CLA) este un acid gras natural care se găseşte în carnea de vită, în lactate şi în diferite semințe și acţionează blocând asimilarea grăsimilor, pe care le transformă în energie. Folosind acidul linoleic conjugat poți dobândi un corp deosebit de frumos:
– corpul devine ferm.
– se reduce grăsimea din organism şi creşte masa musculară, deci scade numărul de centimetri, iar în viitor vă va ajuta să ardeţi mult mai repede grăsimile.
– scade riscul de a pierde din masa musculară, din cauza dietelor drastice.
– îmbunătăţeşte raportul ţesut adipos – masă musculară, ce aduce beneficii şi pentru sănătate.

Succes sporit cu extract de ceai verde

Pe lângă efectele menţionate anterior, dacă acidul linoleic conjugat este folosit împreună cu extractul de ceai verde, rezultatele vor fi cu atât mai vizibile. De ce? Pentru că extractul de ceai verde intensifică arderea grăsimilor şi înlăturarea lor din organism. Studiile de specialitate au arătat că această metoda este sigură, eficientă şi lucrează foarte bine şi în asociere cu exerciţiile fizice.

 

Credit foto: kurhan / 123RF Stock Photo