Supele te încălzesc și țin de foame

Supa este aliata de nădejde a siluetei, dar și a sănătății tale. Legumele folosite în prepararea ei sunt bogate în fibre și au un efect de stopare a foamei. În plus, supa este un fel de mâncare care poate fi consumat în abundență deoarece are foarte puține calorii. Fiind lichide, supele hidratează organismul și ajută la digestie.

Carnea trebuie preparată corect

Pentru a prepara carnea, folosește tigăi antiaderente și adaugă puțin ulei de măsline. Nu presăra condimente în feliile de carne. Alege în primul rând carne macră (pui, pește etc.) și taie grăsimea de la cea de vită sau de porc. Pentru a evita ca mâncărurile să iasă uscate, adaugă în timpul preparării un sos slab de roșii, de soia sau de puțin vin. Alcoolul se evaporă în timpul coacerii, dar rămâne aroma.

Ceaiul îmbunătățește digestia

Ceaiurile te ajută să îți încălzești organismul fără să asimilezi calorii, dacă nu adaugi zahăr. Ceaiurile din plante care au calități diuretice te ajută să te purifici în interior și să ai mai mult control la propriile kilograme. Folosește infuziile din codițe de cireșe, din flori de soc sau de albăstrele.

Credit foto:

Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri