Zilele a 1-a, a 3-a şi a 5-a
Mic dejun: 100 g brânzică slabă cu legume proaspete (dovlecel cu sare, ardei gras, morcov).
Prânz: mâncare de conopidă cu sos de roşii.
Cină: 150 g frigărui de pui cu legume la cuptor sau la gratar (ciuperci, dovlecel, vinete).
Zilele a 2-a şi a 4-a
Mic dejun: 100 g şuncă de pui/de curcan, legume proaspete (ardei gras, salată verde), 3-4 măsline.
Prânz: două felii de pâine de secară, salată de vinete coapte cu sare şi foarte puţin ulei, o roşie mică.
Cină: 150 g peşte slab la cuptor şi legume fierte la abur (broccoli, conopidă, dovlecel, morcov).
Zilele a 6-a şi a 7-a
Mic dejun: o felie de pâine de secară, 250 ml iaurt dietetic.
Prânz: 100 g carne slabă la cuptor şi mâncare de dovlecei.
Cină: un cartof mare copt/fiert cu brânză rasă şi salată verde cu puţin suc de lămâie.
Gustări pe alese: de la morcovi la dovlecei, migdale sau fructe
La intervale de 2-3 ore înainte sau după servirea meselor pot fi consumate gustări constând în morcovi, dovlecei feliaţi rondele (cu sare), 10 migdale sau câte un fruct. De asemenea, este permisă o cafea dimineaţa sau o cană cu ceai (neîndulcite). Şi, nu uita, hidratează-te şi odihnește-te suficient! Vei putea slăbi până la 3 kg în șapte zile.
Credit foto: Shutterstock