Dieta cu limonadă și Beyonce

Artista este cea care a popularizat această dietă. I-a fost de folos după sarcină, când și-a dorit să scape repede de kilogramele acumulate. Beyonce a slăbit 9 kilograme în 10 zile.

Menționăm faptul că este recomandată doar persoanelor sănătoase, care nu suferă de diverse afecțiuni. Este interzisă celor care suferă de afecțiuni cardiace, gastrită, ulcer sau diabet.

O cantitate prea mare de acid citric poate irita sistemul digestiv.

Dacă aveți suspiciuni puteți întreba medicul specialist.

Slăbești 1 kilogram pe zi. Fără mâncare solidă

Se presupune că limonada ar trebui să te ajute să slăbești 1 kilogram pe zi. În funcție de câte zile dorești să urmezi dieta, cam tot atâtea kilograme ar trebui să dai jos.

Este alegerea ta dacă o ții 3-5-10 zile, perioada din urmă fiind și maxima admisă.

În toată această perioadă nu prea se consumă mâncare solidă.

Cel mai important lucru de știut este faptul că dieta cu limonadă nu trebuie repetată la un interval mai scurt de 6 luni.

Dacă îți este greu cu dieta, poți mânca salate ușoare în care adaugi carne slabă. Sau supe simple.

Cum se prepară limonada

O poți face în stilul clasic – apă, lămâie, cu/fără miere/sirop de arțar.

Rețeta poate fi îmbunătățită adăugând puțin ardei iute Cayenne bine măcinat.

La o cană de apă adaugă 2 linguri de zeamă de lămâie, 2 linguri de sirop de arțar, piper cayenne după gust.

Ar trebui să bei în jur de 6-12 pahare cu limonadă pe zi. Seara este indicat a se lua un ceai laxativ, iar în fiecare dimineață un pahar cu apă sărată (2 lingurițe sare neiodată la 1 litru de apă).

Mai este permis și ceaiul de mentă.

Dieta cu lămâie are ca efect secundar slăbirea, ea fiind în principal una de detoxifiere.

Dieta cu limonadă, efecte adverse

Fiind o dietă și de detoxifiere, te-ai putea confrunta cu dureri de cap, migrene, oboseală, stare de greață. Toate sunt pe termen scurt. Dacă ele continuă, ar trebui să renunți la dietă.

După cele 10 zile de dietă, dacă ai ales varianta asta, poți trece la alimentația solidă, dar treptat. Începi cu supe de legume 4-5 zile, apoi întroduci în alimentație legume și fructe. Trebuie să ai un meniu hipocaloric pentru a evita îngrășarea.

Ce face dieta cu lămâie

Scapă organismul de impurități, mobilizează și elimină toxinele acumulate în diferite părți ale organismului, echilibrează sistemul imunitar, omoară paraziții fin flora intestinală. Ajută și la reducerea naturală a depozitelor de grăsime.

Lămâia, bogată în vitamina C, ajută la dizolvarea pietrelor la rinichi, curățarea colonului, ajută la eliminarea depozitelor de calciu din organism. Este diuretică și antimicrobiană.

Piperul Cayenne conține capsaicina, compusul ce stimulează tractul digestiv, secrețiile stomacale și saliva. Îmbunătățește circulația sângelui.

Siropul de arțar este bogat în vitamine precum B2, B5, B6, PP, biotină, și acid folic. Are și minerale ca potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, dar și aminoacizi.

O dietă de vedete

Printre vedetele care au ținut acest regim se numără Angelina Jolie, Jared Leto, Gwyneth Paltrow, Denzel Washington, Robin Quivers și David Blaine.

Sursa Foto Flickr