Dieta care topește rapid 20 de kilograme. Iată ce ai de făcut

Prima zi

În timpul primei zi de dietă poți consuma orice vrei tu la micul dejun, dar fără să depășește 600 de calorii. De asemenea, la micul dejun trebuie să consumi un pahar de apă, care trebuie să fie fiartă și răcită. La masa de prânz și cină trebuie să consumi doar câte un pahar de apă și trebuie să ai grijă să bei pe parcursul întregii zile minim doi litri de apă.

Din ziua a doua până în a cincea

Ai voie să mănânci din ziua a doua până în a cincea pâine integrală de grâu, o portocală pe zi, ouă și cartofi. De asemenea, nu uita să consumi minim doi litri de apă

Dieta care topește rapid 20 de kilograme. Din ziua a șasea până în a opta

În aceste zile la micul dejun ai voie doar câte un pahar de apă și un păr. La prânz ai voie spaghete cu sos de roșii. La cină trebuie să bei un litru de apă și o portocală sau un măr.  În această perioadă trebuie să consumi minim doi litri de apă pe zi și să nu depășești cantitea de trei litri.

Din ziua a noua până în ziua 12

Începând cu ziua a noua până în ziua 12 la micul dejun ai voie doar apă și mere. La prânz ai voie trei batoane de ciocolată neagră, maxim trei cartofi copți și două ouă fierte. Nu ai voie să folosești la cartofi unt sau condimente, ci doar puțină sare. La cină trebuie să bei un litru de apă și să mănânci o portocală sau un măr.

Dieta care topește rapid 20 de kilograme. Din ziua 13 până în ziua 15

La micul dejun ai voie apă, un măr și spaghete fierte. La prânz ai voie morcov ras, un măr și o supă fără carne sau condimente. La cină ai voie doar apă.

Din ziua 16 până în ziua 19

La prânz ai voie să mănânci doar noodles, iar la micul dejun și cină ai voie doar apă.

Dieta care topește rapid 20 de kilograme. Ziua 20 și ziua 21

Ai voie să consumi doar apă și nu ai voie să mănânci nimic altceva.