Alimentele păstrate în condiții bune de depozitare și apoi gătite corect furnizează organismului tău mai mulți nutrienți importanți pentru păstrarea masei musculare și a energiei. În plus, poți economisi și bani.
- Păstrează carnea crudă maximum 3-4 zile la frigider. În cazul cărnii tocate, cum sunt cârnații sau micii, intervalul recomandat este mai mic, de una, cel mult două zile.
- Proteinele animale se păstrează foarte bine dacă temperatura de gătire nu depășește 160 de grade Celsius. Expunerea lungă la o temperatură ridicată distruge marea parte a nutrienților.
- Chiar și dacă folosești o tigaie de teflon, fără ulei, pregătește carnea la foc mic.
- Carnea și peștele trebuie să fie preparate potrivit, în niciun caz arse.
- Este recomandat să elimini pielea de pe pulpele și de pe pieptul de pui. În piele se acumulează multe toxine.
- Peștele conține grăsimi esențiale, sănătoase, ceea ce îl face să fie o excelentă sursă de carne și se gătește repede. Dezavantajul este că ține mai puțin de foame.
- Folosește ulei rezistent la temperaturi înalte de frigere.
- Și, neapărat, reține să nu recongelezi carnea care a fost deja dezghețată.
Credit foto:
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!