Însă în 2011 nimic nu anunța o astfel de transformare. Scott Leonard ieșise dintr-o relație, era deprimat și își îneca frustrările în mâncare. Nu avea pic de încredere în propria persoană, era complet nemulțumit de felul în care arăta.

A realizat la timp că nu mai putea continua așa și că trebuia să facă ceva. Încurajat de prieteni, și-a făcut un abonament la sală, în 2012, și chiar dacă la început lua totul ca pe un chin, după o vreme chiar a început să-i placă să se antreneze.

Din dietă a eliminat junk food-ul, inclusiv cartofii prăjiți, care erau slăbiciunea sa, și nu a mai mâncat pe fond emoțional.

De la 130 la 80 de kilograme

Aceste simple schimbări s-au reflectat imediat asupra fizicului său. În plus, au fost schimbări pe care Scott le-a făcut pe termen lung. În 4 ani a dat jos 50 de kilograme. De la 130 de kilograme, a ajuns să cântărească 70 de kilograme.

Scott admite că cel mai greu a fost faptul că nu vedea schimbări imediate și că a fost pe cale să-și piardă motivația. Apoi, recunoaște că s-a simțit nu o dată rușinat la sală, din cauza felului în care arăta.

În cele din urmă a slăbit, însă nu a fost greu să observe că nu avea pic de mușchi. Tot nu era mulțumit cu felul în care arăta, așa că a început să se informeze legat de antrenamentul cu greutăți. În paralel, a învățat din ce în ce mai multe și despre nutriție.

Acum mănâncă și junk food din când în când

A căutat însă diete care să-i permită să mănânce din când în când și junk food sau să poată lua masa în oraș din vreme în vreme.

Acum se menține la 80 de kilograme și i se întâmplă adesea să se întâlnească cu vechi cunoștințe, care să nu-l recunoască.

a slabit 50 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Această călătorie a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. M-a ajutat să învăț mai multe despre mine, să-mi fac prieteni buni și mi-a arătat că multe lucruri sunt posibile dacă chiar muncești pentru ele”, declară acum Scott, un om complet schimbat și mult mai sănătos.

Rugat să dea câteva sfaturi celor care vor să-i calce pe urme, Scott a spus că cel mai important este să ieșim din situațiile ”toxice”, să nu mai fim înconjurați de oameni ”toxici”, să avem lângă noi oameni pozitivi, care să ne susțină.

Vezi și Transformarea incrediblă a unei tinere, în urma unei boli ce afectează foarte multe femei. A slăbit peste 45 de kilograme, iar oamenii nu o mai recunosc | GALERIE FOTO

Citește și: