Paraziții sunt microorganisme care trăiesc într-un corp gazdă și se hrănesc cu nutrienții acestuia. Deseori acești paraziți se găsesc în intestinul uman și dau o poftă acută de dulce, pentru că se alimentează cu zahăr și orice alte substanțe din alimente care se transformă în zaharuri. Așa că, dacă ești un mare consumator de dulce, aceasta ar putea fi o posibilă explicație. În plus, obiceiul îți poate aduce și un surplus de kilograme.

Cea mai bună metodă de a distruge acești paraziți dăunători este, conform Health and Healthy Life folosirea unei variante de curățare sănătoase și eficiente. Și trebuie să eviți pe cât posibil consumul de zahăr pentru a obține cele mai bune rezultate.
Vei elimina din depozitele de grăsime din organism și vei avea mai multă energie.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

  • 100 de grame de semințe de in
  • 10 grame de cuișoare uscate

Cum se prepară și consumă:

Macină semințele de in și cuișoarele până când vei obține o pulbere. Apoi, timp de 3 zile, ia două linguri din această pulbere în fiecare dimineață. Poți amesteca pudra cu lapte cald sau o poți adăuga în cereale la micul dejun. După cele 3 zile ia o pauză alte 3 zile și reîncepe din nou această cură. Repetă metoda pe durata unei luni. În cazul în care dorești să ții paraziții departe de corpul tău un timp îndelungat, poți aplica această variantă de câteva ori pe an.

Credit foto: Shutterstock