Caroline a participat la o emisiune televizată, al cărei premiu era un weekend de răsfăț la spa. În cadrul emisiunii, oameni de rând încearcă să slăbească adoptând tot felul de diete, unele mai bizare decât altele.

Caroline a ales să nu mănânce altceva decât cartofi. Pe aceștia putea să-i consume fierți, copți sau striviți, sub formă de piure. Putea adăuga în ei condimente, plante aromatice sau ulei.

Cât despre cantitate, avea undă verde la 900 de grame până la 2,2 kilograme pe zi.

În cele șapte zile au fost însă interzise chipsurile din catrofi și cartofii dulci. În plus, nici mișcare intensă nu a avut voie să facă.

”Pur și simplu acum mi-e scârbă de cartofi!”

Deși ar putea părea ceva simplu la prima vedere, nu a fost deloc așa. ”Pur și simplu acum mi-e scârbă de cartofi”, recunoaște femeia, odată ”dieta” terminată.

Sacrificiul ei nu a rămas însă fără urmări. La finele perioadei cântărea 72 de kilograme, cu șase mai puțin decât în momentul în care acceptase provocarea postului de televiziune Channel 4.

Chiar dacă, în cazul ei, rezultatul a fost unul bun, medicii avetrizează să nu adoptăm astfel de regimuri alimentare drastice, pentru că pot apărea dezechilibre serioase în organism. În plus, prea multe kilograme date jos într-un timp foarte scurt au, de obicei, ca efect, o îngrășare extrem de rapidă.

Vezi și Un bărbat a slăbit peste 40 de kilograme în 150 de zile. E complet schimbat, cu abdomenul sculptat! A ținut o dietă permisivă | GALERIE FOTO

Citește și: