Sucul de roșii, o soluție garantată

Sucul de roșii este unul dintre cele mai bune alimente care alungă foamea. Are doar 17 kcal și nu conține grăsime. În schimb, efectul său este imediat. Când simți că îți este foame, prepară-ți un suc de roșii, în care pui puțin piper și zeama de la o jumătate de lămâie. Dacă simți nevoia de o gustare caldă, pune-l la încălzit, adaugă puțin busuios și vei obține o supă delicioasă și sățioasă.

Lichidele, mai bine înainte de masă

Nu este bine să beai prea multă apă în timp ce mănânci, dar este excelent să o bei cu o jumătate de oră înainte de masă. Dacă apa este și caldă, cu atât mai bine.O variantă foarte bună o reprezintă și ceaiurile, pentru că umplu stomacul și reduc senzația de foame.

Limonda, mereu la îndemână

Multă lume crede că gustul acrișor al lămâii trezește foamea în corp, dar adevărul este cu totul altul. Zeama de lămâie poate reduce considerabil senzația de foame, dacă e consumată corect. Vrei să încerci? Bea din două în două ore câte un pahar de apă cu zeamă de la jumătate de lămâie. Stomacul va avea continuu ceva de lucru, iar foamea se va instala mai greu.

Ardeiul iute scade apetitul

Nu suntem obișnuiți să consumăm alimente iuți și foarte condimentat, așa cum fac, de exemplu, asiaticii. Tocmai de aceea, simțurile noastre reacționează altfel la gustul foarte iute ș induc creierului senzația de sațietate. Începe să-ți condimentezi cât mai multe mâncăruri cu ardei iute și tabasco. Experiența va fi mai ”fierbinte, dar cu siguranță te vei sătura mai repede.

Credit foto: 123rf.com