Ceai verde

Bea ceai verde în timp ce și aplici programul de exerciții. Un studiu publicat în Jurnalul de Nutriție (The Journal of Nutrițion) susține că după numai două săptămâni, persoanele care au făcut sport și au băut între 4 și 5 cești de ceai verde pe zi, au slăbit mai mult în zona abdominală decât persoanele care nu au băut și au făcut mișcare.

Migdale

Un alt studiu realizat în rândul persoanelor supraponderale și obeze a concluzionat că o gustare constând în câteva migdale poate duce la scăderea ponderală a consumatorilor. Rezultatele au început să se vadă după două săptămâni.

Leguminoase

Într-un studiu realizat pe perioadă de patru săptămâni, de către specialiștii spanioli, s-a constatat că leguminoasele ajută în scăderea kilogramelor. Persoanele care au avut inclus în meniu leguminoase (mazăre, linte, fasole, năut) au slăbit mai mult decât cele cu o dietă echivalentă ca număr de calorii, dar care nu includea astfel de alimente.

Grepfrut

Mănâncă o jumătate de grepfruit înainte de masă pentru a accelera arderea grăsimilor. Cercetarea a apărut într-o publicație centrată pe teme de metabolism, iar timpul după care este menționat că se constată rezultatele este de o lună și jumătate. Oamenii de știință atribuie favorizarea arderii grăsimilor fotochimicalelor pe are fructele de grepfrut le conțin, pe lângă vitamine (A, B5, C) și antioxidanți.

Credit foto: Shutterstock