Supă poloneză cu burtă și carne tocată

supă poloneză cu burtă și carne tocată

Este timpul să încercați o supă care vine de pe alte meleaguri. Vă dau rețeta de supă poloneză cu burtă și carne tocată! Poftă bună! 

Ingrediente pentru supă poloneză cu burtă și carne tocată:

● un kg burtă de vită curățată
● 500 g carne de vită
● 4 morcovi
● 3 roșii

● un fir praz
● o felie dintr-o rădăcină de țelină
● 2 rădăcini păstârnac
● o lingură unt
● 2 linguri făină
● o lingură măghiran
● sare

1. Carnea de vită se pune la fiert în apă rece și se lasă să fiarbă o oră.
2. Se ia spuma și, după acest timp, se pun legumele curățate, spălate și tăiate. Se lasă 30 de minute la fiert.
3. Se adaugă burta tăiată fideluță, roșiile, date pe răzătoare, se adaugă sare și se lasă la foc mic pentru 90 de
minute.
4. Untul se amestecă cu făina, se amestecă cu zeamă din oală și apoi se drege toată supa. Se pune măghiran și se stinge focul.

Dacă tot vorbim de mâncare poloneză te invit să încerci și varza poloneză!