Sote de vită cu morcovi

Sote de vită cu morcovi

Nu știi cum să-i faci pe cei mai mufturoși din familie să consume morcovi? Simplu! Le pregătești un sote de vită cu morcovi și legume portocalie va fi mâncată cu mare plăcere!

Ingrediente

  • 500 g filé de vită
  • 2 cepe
  • 3 portocale
  • 2 morcovi
  • 4 linguri margarină
  • o linguriță semințe de chimen
  • o linguriță miere
  • 200 ml supă de vită
  • sare
  • piper
  • 1. Se taie carnea fâsii subțiri
    și apoi se topesc 2 linguri cu
    margarină. Se călește ceapa
    tăiată peștișori, apoi se adaugă
    morcovii tăiați bastonase. Se
    presară chimen și se toarnă sucul
    de portocale. Se pun coaja
    rasă de portocale, mierea, supa,
    sare și piper. Se acoperă și se
    lasă 10 minute la foc mic.
    2. În restul de margarină, se
    călește carnea 3 minute și apoi
    se pune peste morcovi și ceapă.
    3. Se lasă până la timpul total
    de 10 minute menționat pentru
    amestecul de morcovi.

    Loading...