Inimioare cu ciocolată

inimioare cu ciocolată

Inimioare cu ciocolată pentru toți cei dragi ai tăi indiferent dacă vorbim despre familie sau despre prieteni! Arată-ți iubirea într-un mod dulce! 

Ingrediente pentru inimioare cu ciocolată:

Pentru negresă:

● 2 ouă

● 150 g zahăr
● 100 ml lapte

● 100 ml ulei

● 300 g făină
● un plic praf de copt

● 3 linguri cacao
Pentru cremă:

● 150 ml frișcă lichidă
● 150 g mascarpone

● 100 g zahăr pudră

Pentru servit:

● 100 g ciocolată rasă

● fructe, după gust

1. Se bat ouăle cu zahărul până se albesc, apoi se adaugă uleiul în fir subțire și se mixează în continuare. Se adauga și laptele, apoi făina și praful de copt. Se omogenizează și se pune și cacaua. Se toarnă aluatul în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt. Se coace 30-40 de minute, în funcție de cuptor. Se scoate și se lasă la răcit.
2. Se mixează frișca lichidă cu zahărul și apoi se adaugă mascarpone.
3. După ce s-a răcit blatul de negresă, se unge deasupra cu crema de mascarpone și se presară cu ciocolată. Se lasă cel puțin 2 ore la frigider, după care se taie cu o formă de inimioară și se servesc cu fructe, după gust, deasupra.