Dovlecei cu carne

De când nu ați mai pregătit dovlecei umpluți? Noi de data asta i-am umplut cu piept de pui și legume dulcege!

Ingrediente

  • 2 dovlecei lungi
  • un piept de pui
  • un morcov
  • 100 g mazăre
  • 2 cepe mici
  • 1/2 cub concentrat de pui
  • 3 linguri ulei
  • piper
  • 1. Dovleceii se taie în două pe lung și se scoate miezul care se pune la călit, în ulei, cu ceapa tăiată mărunt.
    2. Se adaugî și carnea tăiată cubulețe și se amestecă pe foc până ce își schimbă culoarea.
    3. Se presară concentratul de pui, se pun mazărea și morcovul tăiat cubulețe, se acoperă cu apă și se lasă la fiert, sub capac, 10 minute.
    4. Se înlătură capacul și se lasă la fiert până ce scade apa. La final, se potrivește gustul de piper. Se umplu dovleceii și se mai dau 10 minute la cuptor.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise