Cartofi gratinați cu ciuperci și cașcaval

cartofi gratinați cu ciuperci și cașcaval

Fără chef de carne dar cu poftă de ceva gustos…Hm, este clar, facem o tavă de cartofi gratinați cu ciuperci și cașcaval! Să vedeți ce se vor bate turcii la gura noastră… 

Ingrediente pentru cartofi gratinați cu ciuperci și cașcaval:

● un kg cartofi
● 250 g ciuperci
● 80 g cașcaval

● 10 g unt
● 100 ml smântână
● 200 ml lapte

● sare

● piper

1. Ciupercile se curăță și se taie, dacă sunt prea mari.
2. Se curăță cartofii și se taie felii cât se poate de subțiri.
3. Se unge cu unt un vas de
cuptor, se așază un prim rând de cartofi, urmat de ciuperci, smântână și cașcaval.
4. Se presară cu sare și piper, se toarnă laptele și se lasă la cuptor pentru o ora.

S-ar putea să-ți placă și…

Loading...